Yhteydenotto

Kerro asiasi lyhyesti:Täytä nimesi.Täytä puhelinnumero. * Pakollinen tieto

Soita meille!

+46 72-501 82 99

Sähköpostiosoitteet

Ajan tasalla olevien sähköpostiosoitteiden avulla vähennät sähköpostikampanjoidesi ja uutiskirjeittesi ei perille menevien viestien määrää.

Tietokantamme sisältää 720 000 sähköpostiosoitetta pohjoismaisille yrityksille. Takaamme hyvän laadun itse keräämällä ja jatkuvasti päivittämällä sähköpostiosoitteita. Postituksen yhteydessä vain noin prosentin verran sähköpostiviesteistä ei mene perille, mikä tarkoittaa, että kaikista sähköpostipalveluntarjoajista meillä todennäköisesti on laadukkaimmat osoitteet. Meillä on suuri ja kokenut sisällöstä vastaava osasto, joka päivittäin tekee tuhansia muutoksia tietokantaan.

720 000 sähköpostiosoitetta
11 johtajatason titteliä
100 % toimitustakuu

Sähköpostiosoitteita yrityksille

Meiltä saat pohjoismaisen elinkeinoelämän yrityspäättäjien sähköpostiosoitteet. Päivitä nykyiset asiakasrekisterisi tai anna asiantuntijamme auttaa sinua tunnistamaan uusia kohderyhmiä sähköpostimarkkinointia varten.

Kohderyhmän valinta voidaan tehdä esimerkiksi alueen, toimialan, tittelin ja liikevaihdon perusteella. Laajaan tittelivalikoimaamme kuuluu mm. toimitusjohtaja, markkinointipäällikkö, talouspäällikkö, IT-päällikkö, henkilöstöpäällikkö, tuotantopäällikkö, viestintäpäällikkö ja tekninen päällikkö. Lue lisää!