Yrityshaku

Hae yrityksiä pohjoismaisesta tietokannastamme. Löydät markkinatietoa noin 500 000 yrityksestä.

Perushaku (vapaateksti)

Tarkennettu haku (valikoima)

loading

Mainosta Largestcompanies-sivustossa

Hakusanamainonnalla, display-mainonnalla ja yritysesittelyllä Largestcompanies-sivustossa tavoitat kuukausittain ainutlaatuisen kohderyhmän koostuen 130 000 markkinointipäälliköstä, talouspäälliköstä, toimitusjohtajasta, myyntipäälliköstä ja toimintaympäristöanalyytikosta.

Jos haluat näkyvyyttä kohti tätä kohderyhmää, Largestcompanies on oikea paikka

Largestcompanies lisää liikennettään jatkuvasti ja sivusto on nykyään itsestään selvä markkinapaikka pohjoismaisille yrityksille. Yrityspäättäjät käyttävät päivittäin Largestcompanies-sivustoa, joka antaa heille perusteita ostopäätöksille tai apua markkina-analyysiin ja uusien asiakkaiden hankkimiseen.

Largestcompanies on Ocastin jäsen. Ocast on markkinapaikka, joka tarjoaa ajankohtaista tilastotietoa ja antaa selkeän kuvan Largestcompanies-sivuston kohderyhmästä. Saat muun muassa tietoja sukupuolijakaumasta, keski-iästä sekä siitä, mikä tarkoitus kohderyhmällä on käynnillään.

Täytä alla oleva lomake niin otamme yhteyttä pikimmiten. Maksimoimme markkinointi-investointisi tuoton löytämällä parhaan mahdollisen näkyvyyden yrityksellesi.

Täytä puhelinnumero.
* Pakollinen tieto

Lue lisää tarjonnastamme alla olevista linkeistä:

Display-mainonta | Hakusanamainonta | Yritysesittely