Yrityshaku

Hae yrityksiä pohjoismaisesta tietokannastamme. Löydät markkinatietoa noin 500 000 yrityksestä.

Perushaku (vapaateksti)

Tarkennettu haku (valikoima)

loading

© CMPartner AB

CMPartner AB omaa, ellei muuta mainita, tekijänoikeudet kaikkeen aineistoon tässä verkkosivustossa. Aineistoa saa kuitenkin kopioida ja jakaa kolmannelle osapuolelle yksityiskäyttöä varten sillä ehdolla, että CMPartner AB on mainittu lähteenä aineiston kopiossa ja että tämä tekijänoikeustiedote on kopion liitteenä.

Yllä mainittu oikeus käyttää verkkosivuston aineistoa ei käsitä oikeutta sisällyttää aineistoa muuhun julkaisuun tai teokseen mediamuodosta riippumatta. Aineistoa verkkosivustolta ei saa missään olosuhteissa käyttää, kopioida tai jakaa kaupallisessa tarkoituksessa.

Verkkosivusto on tarkoitettu ainoastaan tiedonhakua varten. Sivuston tiedot ovat yleislaatuisia, eivätkä ne saa olla tärkeiden päätösten ainoa peruste. CMPartner AB pyrkii jatkuvasti pitämään sivuston virheettömänä, täydellisenä ja päivitettynä. Tästä huolimatta sivustossa voi esimerkiksi kirjoitusvirheiden, ulkoisten vaikutteiden ja teknisten virheiden takia esiintyä virheellistä tietoa. Tämän takia CMPartner AB ei pysty takaamaan tai ottamaan vastuuta siitä, että kaikki tiedot ovat aina virheettömiä, täydellisiä ja päivitettyjä.

Tiedonhaku ja tiedostojen imurointi verkkosivustosta tai muista jatkolinkitetyistä sivustoista tapahtuu omalla vastuulla. Kävijä on yksin vastuussa sivustosta imuroitujen tiedostojen aiheuttamasta mahdollisesta tietojärjestelmään kohdistuneesta vahingosta.

Yleiset ehdot