Yrityshaku

Hae yrityksiä pohjoismaisesta tietokannastamme. Löydät markkinatietoa noin 500 000 yrityksestä.

Perushaku (vapaateksti)

Tarkennettu haku (valikoima)

loading

Largestcompanies – Pohjoismaiden suurimmat yritykset

Sivusto sinulle, joka haluat tietää mitä pohjoismaisessa elinkeinoelämässä tapahtuu

Tietoa palvelusta

Largestcompanies sisältää mm. osoitteita, markkinatietoa ja tilinpäätöstietoa Pohjoismaiden 500 000 suurimmasta yrityksestä. Päivitämme tietokantaa joka päivä ja panostamme suuresti tiedon lisäämiseen esim. yrityspäättäjien nimillä ja sähköpostiosoitteilla.

Sivuston kaikilla yrityksillä on sijoitus sekä toimialallaan että kaikki yritykset mukaan laskettuna. Nämä sijoitukset ovat joko kansallisella tai pohjoismaisella tasolla ja ne ovat saatavilla perustuen eri tunnuslukuihin kuten liikevaihto, henkilöstömäärä ja tulos.

Käyrät ja kuviot yritysesittelyssä kertovat, miten yritys on pärjännyt alallaan viimeisten kolmen vuoden aikana. Voit valita käyrät ja kuviot mm. liikevaihdon, tuloksen, henkilöstömäärän, vakavaraisuuden, maksuvalmiuden ja kannattavuuden mukaan. Tästä ainutlaatuisesta toimialavertailusta saat hyvän selkeän kuvan siitä, miten yritys pärjää ”toimialaindeksiin” verrattuna.

Ainutlaatuisia top-listoja

Löydät helposti monia top-listoja maan, alueen ja toimialan perusteella sekä valitsemalla jonkin kriteereistä henkilöstömäärä, liikevaihto tai tulos. Tutustu top-listoihimme ja valitse listoja sijainnin ja toimialan mukaan. Mahdollisuudet ovat miltei rajattomat ja sopivat niin analyytikoille ja journalisteille kuin muuten vain uteliaille.

Tiedon haku

Largestcompanies sisältää monia eri hakukriteereitä. Voi hakea mm. yritysnimellä, y-tunnuksella, postinumerolla, paikkakunnalla, läänillä, toimialalla, liikevaihdolla, vientiluvuilla, tuloksella ja henkilöstömäärällä. Kriteerit ovat yhdistettävissä, jotta saisit mahdollisimman tarkan työkalun saadaksesi toivotun tuloksen.

Tiedon siirtäminen

Access Plus on tehokas työkalu analysointia, markkinointia ja myyntiä varten. Sillä saat esille yksityiskohtaista markkinatietoa 500 000 pohjoismaisesta yrityksestä. Voit helposti analysoida toimialaasi tai kilpailijoitasi sekä siirtää markkinatiedot omiin tiedostoihin, esim. Exceliin.

Access Plus tehostaa päivittäistä työtäsi uusien asiakkaiden ja toimittajien hankinnassa, ja samalla saat kätevän työkalun toimintaympäristön analyysiä varten.

Esimerkki siitä, mitä voit tehdä tiedonsiirtotoiminnolla
  • Anna myyjillesi puhelinmyyntiluettelo kohderyhmästänne.
  • Siirrä tietoja toimialakollegoistasi omiin tiedostoihin ja katso miten yrityksesi pärjää kilpailussa.

Haluatko oleellista, täydellistä ja ajan tasalla olevaa markkinatietoa? Ilmoita kiinnostuksesi yhteydenottolomakkeessa.

Tietoa meistä | Ota yhteyttä meihin