Yrityshaku

Hae yrityksiä pohjoismaisesta tietokannastamme. Löydät markkinatietoa noin 500 000 yrityksestä.

Perushaku (vapaateksti)

Tarkennettu haku (valikoima)

loading

Referenssiasiakkaitamme

Uusien asiakkaiden löytäminen asiakkaillemme on yksi tärkeimmistä tehtävistämme. Asiakkaitamme ovat niin suuret kuin pienetkin yritykset, ja ne toimivat useimmilla aloilla. Monet heistä varustavat myyntitiiminsä meiltä saamillaan myyntialustoilla. Jotkut haluavat apua markkinoinnissa, kun taas toiset tarvitsevat apua asiakasrekisterin tuoreutuksessa.

Tästä voit lukea muutaman tyytyväisen asiakkaan mielipiteitä.

Oletko asiakas ja haluaisit kertoa meille kokemuksistasi? Soita Petra Johansson Måsén + 46 8 566 229 24 tai lähetä sähköpostia petra.johanssonmasen@largestcompanies.se.

TaxiKurir Stockholm
taxikurir

TaksiKurir kertoo laadusta ja saavutuksista

TaxiKurir on yhteistyössä Largestcompaniesin kanssa tehnyt monta kampanjaa, joiden tuloksena olemme saaneet runsaasti liidejä markkinointiimme.

Kommunikoimalla sähköpostitse suoraan asiakkaidemme kanssa on erittäin kustannustehokas tapa hankkia liidejä myyntitiimillemme. Tämä edellyttää, että sähköpostiosoitteet ovat laadukkaita. Myyntitiimin seurantatyö on helppoa, sillä postituksen jälkeen Largestcompaniesiltä saamamme tiedot ovat erittäin hyvälaatuisia ja ne tekevät asiakashankinnastamme tehokkaamman.

Kaikkien TaxiKurir Stockholmin markkinointitoimien pitää olla korkealuokkaisia ja tuottaa hyvää tulosta. Siksi valitsimme Largestcompaniesin sähköpostikampanjoidemme kokonaistoimittajaksi.

TaxiKurir Stockholmin markkinointijohtajana voin todella suositella Largestcompaniesiä sähköpostimarkkinointiin.

Kenneth Holm, TaxiKurir i Stockholm AB

Torebrings Grossist
torebrings

Myyntimme kasvoi 59 prosenttia

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Largestcompaniesin kanssa.

Valitessamme Largestcompanies oli tärkeää, että yritys noudattaa Swedman säännöksiä uutiskirjeiden ja sähköpostimarkkinoinnin suhteen. Tämä on lisännyt sähköpostimarkkinointimme laatua merkittävästi ja sen luonnollisena seurauksena olemme saaneet paljon mainearvoa.

Olemme tehneet useita sähköpostikampanjoita Largestcompaniesin kanssa. Näiden ansiosta verkkosivujemme laadukkaiden kävijöiden määrä on lisääntynyt huomattavasti ja myyntimme kasvoi 59 prosenttia viikon aikana maaliskuussa 2015. Voimme lämpimästi suositella Largestcompaniesiä.

Niklas Torebring, Torebrings Grossist AB

Solberga