Yhteydenotto

Kerro asiasi lyhyesti:Täytä nimesi.Täytä puhelinnumero. * Pakollinen tieto

Soita meille!

+46 72-501 82 99

Osoiterekisterit

Ajankohtaisten osoiterekistereiden ja puhelinmyyntiluetteloiden avulla saat pienemmät virhemarginaalit ja säästät aikaa ja resursseja asiakkaiden hankinnassa.

Tietokantamme sisältää tietoa noin kolmesta miljoonasta pohjoismaisesta yrityksestä. Sitä päivitetään jatkuvasti liike- ja markkinatiedolla esim. taloustiedoilla, osoitteilla, puhelinnumeroilla ja yrityspäättäjien sähköpostiosoitteilla. Vuodesta 1968 lähtien tietokannasamme on ollut oikeaa ja ajantasaista tietoa. Pitääksemme tietokannan laadukkaana, meillä on suuri ja kokenut sisällöstä vastaava osasto, joka päivittäin tekee tuhansia muutoksia tietokantaan.

3 000 000 pohjoismaista yritysosoitetta
2 700 000 puhelinnumeroa yrityksille
Yksityishenkilöiden yhteystiedot

Yritysten osoitteet ja puhelinnumerot

Meiltä saat ajan tasalla olevia pohjoismaisia yritysosoitteita, puhelinnumeroita ja yrityspäättäjien nimiä. Yhteystiedoillamme tavoitat aina oikeat henkilöt niin suoramarkkinoinnissa kuin prospektilistojen kautta.

Asiantuntijamme auttavat sinua tunnistamaan oikean kohderyhmän, jolle voit kohdistaa markkinointiasi postitse tai puhelimitse. Valinta voidaan tehdä esimerkiksi alueen, toimialan, tittelin ja liikevaihdon perusteella. Lue lisää!

Yksityishenkilöiden osoitteet ja puhelinnumerot

Meiltä saat myös yksityishenkilöiden postiosoitteita ja puhelinnumeroita. Yhteystiedoillamme tavoitat aina oikeat asiakassegmentit niin suoramarkkinoinnissa kuin puhelinmyyntiluetteloiden kautta.

Asiantuntijamme auttavat sinua tunnistamaan oikean kohderyhmän, jolle voit kohdistaa markkinointiasi postitse tai puhelimitse.

Suoramarkkinointi

Autamme sinua postikampanjoittesi kanssa. Voit kohdistaa esimerkiksi suoramarkkinointia tai tutkimuksia yrityksille tai yksityishenkilöille. Yhteistyössä painotalojen kanssa voimme hoitaa koko postituksen alusta loppuun: painon, digipainon, jälkikäsittelyn, kuorituksen, postikulujen optimoinnin sekä jakelun.