Yhteydenotto

Kerro asiasi lyhyesti:Täytä nimesi.Täytä puhelinnumero. * Pakollinen tieto

Soita meille!

+46 72-501 82 99

Analyysi

Täsmällinen ja ajan tasalla oleva tieto on oleellista työsi tuloksen kannalta. Analyysin avulla saat tärkeää tietoa nykyisistä ja mahdollisista asiakkaista ja markkinoista.

Löydä kaksoisasiakkaasi
Analysoi asiakassalkkusi
Kartoita uusia markkinoita

Kaksoisanalyysi

Analysoimalla asiakkaitasi löydämme saman kaltaisia yrityksiä, eli ns. kaksosia nykyisille asiakkaillesi. Kaksoisasiakkaat ovat mahdollisia asiakkaita, yhtä arvokkaita kuin nykyiset asiakkaasi. Näillä kaksosilla on suuri potentiaali olla tulevaisuuden asiakkaitasi. Tavoittamalla kaksoisasiakkaasi tehostat uusien asiakkaiden hankintaprosessia. Lue lisää!

Asiakasanalyysi

Analysoimme asiakasrekisterisi ja täydennämme sen arvokkaalla tiedolla esim. liikevaihdon, henkilöstömäärän ja sijainnin perusteella. Näiden tietojen perusteella luomme profiilin nykyisistä asiakkaistasi ja havainnollistamme tämän selkeästi raportissa.

Kohderyhmäanalyysi

Teemme analyysin nykyisistä tai mahdollisista markkinoistasi esim. TOL-koodin, liikevaihdon, sijainnin ja henkilöstömäärän perusteella. Kohderyhmäanalyysin avulla saat laajan tietopohjan, joka helpottaa liiketoimintapäätöksiäsi.